fite

Despre mine

Istoria mea

Depresia și tristețea a facut parte din viata mea multi ani, si trebuie sa recunosc ca la inceput mi-a fost greu sa o identific si sa-mi dau seama ce ar trebui sa fac cu ea. Ma simteam complet neputincioasa, dar voiam sa o acopar, sa o ascund – pentru ca imi era greu sa recunosc ca sunt unul dintre oamenii care sufera de depresie.

Inca de la o varsta foarte frageda am fost invatata sa dau tot ce pot, am vrut sa demonstrez ca sunt capabila si ca sunt in stare de orice, asa ca atunci cand depresia s-a strecurat in viata mea, am dat-o la o parte si am continuat sa trag de mine, sa arat ca nimic nu ma poate dobori. Nu stiam sa fiu vulnerabila, nu voiam sa fiu… Preferam sa neg acele stari profunde de tristete si de inutilitate si sa arborez un zambet mare, mare, care sa le dea de inteles celor din jur ca sunt cea mai fericita.

" Asemenea multor oameni, m-am temut ca voi fi judecata si am suferit in tacere. Am inceput sa vad speranta abia in momentul in care am recunoscut fata de mine ca am o problema si am cerut ajutorul. "

lazy